De Huyskamer interieurontwerp | Werkwijze & mogelijkheden
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
18381
page-template-default,page,page-id-18381,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Werkwijze & mogelijkheden

Opties interieuradvies

interieuradvies aan huis
Loop je vast bij een aantal zaken in je huis, bijvoorbeeld kleurgebruik of indeling? Heb je tips/trucs nodig voor je interieur? Tijdens een 2 uur durend bezoek aan je huis kun je al je vragen stellen en kun je met de tips direct aan de slag.

basis interieuradvies
Dit advies omvat een indelingsplan, kleur-materialenplan, stijl- en vormgeving (meubels/accessoires/klein meubilair). Het advies kan uitgebreid worden met deeladvies licht. Het advies wordt 2d uitgewerkt op A3 formaat.

uitgebreid interieuradvies
Dit advies bestaat uit een indelingsplan, kleur- en materialenplan, stijl- en vormgeving (meubels/accessoires/klein meubilair), lichtplan met verlichtingselementen, vloer- en raambekledingsplan. Het advies wordt uitgewerkt in 2d en aangevuld met 3d impressies

maatwerk
Passen jouw wensen niet in bovenstaande pakketten? Laat dan weten welke opties je graag zou willen gebruiken en ik maak een passende offerte voor je.

Wil je meer informatie of een indicatie van de kosten?
Vul het contactformulier in!“Een goed idee is het halve werk”


Hoe gaan we het aanpakken?

Kennismakingsgesprek
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek (m.u.v. de quickscan) waarin we bespreken waarover je advies wilt, wat je woonstijl is en woonwensen zijn. Daarna spreken we af hoe De Huyskamer je het beste kan helpen en krijg je een prijsopgave van het besproken advies

 Ontwerpfase
Na akkoord gaat De Huyskamer aan de slag met het ontwerp. We spreken ook af of en hoe vaak je het ontwerp tussendoor wilt bespreken, zodat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Bij een uitgebreid advies is één bespreking van een voorlopig ontwerp inbegrepen.

Presentatie advies
In een nieuwe afspraak wordt het definitieve ontwerp aan je gepresenteerd.

Aan de slag
Met het advies kun je direct zelf aan de slag. Het is ook mogelijk dat De Huyskamer bemiddelt en begeleidt in de aankoop van materialen/meubels/verlichting.