De Huyskamer interieurontwerp & styling | Profiel
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
18410
page-template-default,page,page-id-18410,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Profiel

Creativiteit, mooie dingen, kleur, vormen en interieur lopen als een rode draad door mijn leven. Na een carrière in het bedrijfsleven (Randstad Uitzendbureau, Rabobank en Meeus Vastgoed) heb ik 2008 mijn droom gevolgd en De Huyskamer interieurontwerp opgericht. Sindsdien heb ik al vele mooie interieurs gemaakt en mensen geholpen met het maken van de juiste keuzes in hun interieur. Soms alleen een kleuradvies, maar ook het begeleiden van een compleet verbouw/nieuwbouwproject, zowel voor particulieren als bedrijven. In mijn adviezen ga ik puur op mijn gevoel af en vind ik het leuk om dingen te combineren die in eerste instantie niks met elkaar te maken hebben. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld: ik houd van mooie interieurs, maar het moet ook leefbaar zijn.

Elk jaar bezoek ik beurzen in binnen- en buitenland en volg diverse trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Marian