Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | woonkamer/keuken woonboerderij
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17710
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17710,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

woonkamer/keuken woonboerderij

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

Nadat ik eind 2014 een ontwerp had gemaakt voor de slaapkamer van deze woonboerderij, was nu de woonkamer en de keuken aan de beurt. Het is een heel gedateerde woning uit de jaren ’70. Alles bruin. Er is veel werk te doen: het rieten dak moet worden vervangen en aan de binnenkant netjes afgewerkt worden. De muren zijn nu allemaal schoon-metselwerk. Alle muren worden gestuct, behalve 1 muur. Die maken we juist ouder door het te behandelen met een kalk-cement-mengsel. De keuken was in de oude situatie weggedrukt in een hoekje, die de looproute richting het achterhuis blokkeerde. We hebben nu de gehele ruimte benut onder de vide, door er een kookeiland, lage kasten met spoelgedeelte onder de lage boerderijraampjes en een hoge apparatenwand met ruimte voor een grote koelkast, oven, magnetron en koffiemachine. Voor het uitkiezen van de materialen ben ik mee geweest naar de keukenleverancier.

De bewoners houden van een strak interieur, maar het moet wel huiselijk en gezellig zijn, rekening houdend met het karakter van het huis. Kernwoorden voor dit ontwerp zijn: Stoer, strak en industrieel.

Het ontwerp omvat een indelingsplan, een kleurenplan, een verlichtingsplan en een raambekledingsplan.