Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | Styling aan huis/woonkamer
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17874
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17874,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Styling aan huis/woonkamer

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

Vaak krijg ik te horen dat mensen het lastig vinden om de juiste accessoires in hun interieur te vinden. In een woonwinkel zien ze al snel de bomen door het bos niet meer, waardoor ze niets meer kiezen. En het blijft dan zoals het is. Zo ook deze klanten, die de hulp van De Huyskamer inschakelde. Met een vooraf afgesproken budget en woonstijl heeft De Huyskamer diverse accessoires en klein-meubelen verzameld en in de woonkamer neergezet. Van een goede basis is de woonkamer nu een prachtig sfeervol geheel geworden.