Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | kleurenadvies en restyling woonkamer in landelijk stoere stijl
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17817
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17817,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

kleurenadvies en restyling woonkamer in landelijk stoere stijl

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

Deze familie vroeg mij om te helpen bij het uitkiezen van de kleuren in de woonkamer, het uitkiezen van nieuwe gordijnen en de verlichting. Samen hebben we de accessoires uitgezocht en neergezet die van het interieur een mooi rustig sfeervol geheel maken. De sfeer is te omschrijven als landelijk maar met een stoer karakter. We hebben gekozen voor natuurlijke neutrale kleuren. Omdat de bank en eetkamerstoelen beige zijn, de kast een bruin/grijze tint heeft en de tafel, salontafel en vloer houtstructuur zijn, hebben we voor de muren voor grijze tinten gekozen. Van licht tot heel donker op de schouw. Dit geeft een mooi contrast ten opzichte van de bruin- en houttinten. De kleuren zijn van Pure&Original, prachtige natuurlijke kleuren.

De verlichting is strak, industrieel en past perfect in het geheel. Op de grote kast hebben we een lichtbalk geplaatst, zodat daar mooi indirect licht via het plafond wordt verspreid.

Voor de gordijnen hebben we gekozen voor een mooie middengrijze kleur in een stof die wel structuur heeft, maar toch dicht is.

Na de restyling kreeg ik het volgende mailtje:

” Onze kamer is een plaatje geworden.  Kom gezellig keer langs. De gordijnen hangen, echt schitterend. Het is elke dag genieten. Super bedankt voor je advies. We krijgen zulke mooie positieve reacties.”