Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | Plattegronden + het maken van sfeerpresentaties tbv artist impressions
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17846
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17846,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Plattegronden + het maken van sfeerpresentaties tbv artist impressions

Over dit project

Voor veel nieuwbouwprojecten worden voor brochures en internet artist impressions gemaakt. Om de juiste doelgroep aan te spreken en de perfecte verkooppresentatie te maken, helpt De Huyskamer door het maken van sfeerpresentaties. De Huyskamer levert plattegronden met indelingen aan en adviezen voor de te gebruiken materialen, meubels, accessoires en kleuren. Hiermee gaat het 3d visuals-bureau aan de slag. Zo zijn de artist impressions altijd afgestemd op de doelgroep en de laatste trends.

In opdracht van een projectontwikkelaar heeft De Huyskamer plattegronden met optionele indelingen gemaakt voor prachtige bosvilla’s in een nieuwbouwproject in Zeist, zodat potentiĆ«le kopers mogelijkheden zien. Ook krijgen de kopers de mogelijkheid om met De Huyskamer aan tafel te gaan nadat de koop rond is, zodat er een persoonlijk thuis kan worden gecreĆ«erd.

Tevens heeft De Huyskamer sfeerpresentaties gemaakt waar het 3d-visuals bureau mee aan de slag ging. De artist impressions zijn gemaakt door Ruud van Reenen van 3dv.

Samenwerken maakt sterker!