Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | ontwerp voor entree kantoor
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17865
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17865,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

ontwerp voor entree kantoor

Category
interieuradvies zakelijk
Over dit project

Dit kleine administratiekantoor heeft een entree met daaromheen kantoren. Er is geen receptioniste of balie aanwezig en dat wil het bedrijf ook niet. Als er klanten komen, worden ze opgevangen door de medewerkers. Het is wenselijk dat de entree de uitstraling krijgt van de kernwaarden van het bedrijf: toegankelijk, laagdrempelig en betrouwbaar. Daarnaast is het wenselijk dat klanten in de entree wachten totdat ze worden opgehaald voor hun afspraak. De routing voor klanten moet dus duidelijker worden. Met deze punten ging De Huyskamer aan de slag en resulteerde in een ontwerp voor een sfeervol maar zakelijk en bij het bedrijf passende entree.