Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | Stoere jongenskamer
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17552
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17552,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Stoere jongenskamer

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

Deze jongen van 11 wilde graag een stoere kamer, passend bij zijn leeftijd. Hij wil graag een plek om aan te kunnen werken, omdat hij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaat. Hij houdt van spullen verzamelen, van het rijden op zijn longboard en van trompetspelen.

Stoer komt terug in het behang op de muur in de vorm van een bakstenen muur en het gebruik van de diverse materialen. Voor de kleine raampjes worden houten luikjes van OSB-plaat gemaakt. Het bed is van oude pallets, die grijs geschilderd zijn. Om het geheel toch fris te houden is gekozen voor een witte laminaatvloer.

In de nis is een groot werkblad over de gehele breedte op stoere schragen geplaatst. Erboven houten planken, die vastzitten aan de muur met spanbanden. Op de planken is plek genoeg voor alle verzamelde spullen en evt. boeken.