De Huyskamer interieurontwerp | interieurontwerp woonkamer
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
woonkamer; hal; interieurontwerp; styling; kleuradvies ; verlichtingsadvies; verlichtingsplan; indelingsadvies; interieuradvies; interieurstyling; verlichtingsplan; kleurenplan
18044
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18044,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

interieurontwerp woonkamer/keuken karakteristieke oude woning

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

De opdrachtgevers hebben een prachtig oud karakteristiek huis gekocht. Er moest nog heel veel aan gebeuren. De man des huizes is erg handig voert alle werkzaamheden zelf uit. De Huyskamer wordt gevraagd om een passend interieurontwerp te maken, waarbij de kleuren en de materialen moeten passen bij deze “oude dame”.

Ze houden van kleur, vintage meubelen en industrieel. Met twee prachtige dochters gaan ze in dit huis hopelijk hele gelukkige jaren tegemoet. Aan de sfeer van het huis zal het niet liggen. Wat een heerlijke opdracht!