Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | Interieurontwerp woonkamer/keuken bestaande woning
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17839
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17839,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Interieurontwerp woonkamer/keuken bestaande woning

Over dit project

2 jaar geleden zijn de bewoners in dit nieuwbouwhuis komen wonen. De keuken zijn ze heel tevreden over, net als de indeling van de benedenverdieping. Het is echter groot en ze krijgen het maar niet gezellig. Ze vroegen mij om na te denken over hoe hun grote woonkamer gezelliger kon worden en zou passen bij hun woonsmaken, die nogal uiteenlopen ij: strak en modern, zij: retro, zelfgemaakt en kleurrijk. Een gezellig interieur dus, waar de hele familie inclusief 2 jonge kinderen zich thuis voelen. Een mooie uitdaging. De Huyskamer ging ermee aan de slag!

Wensen: een werk/speelplek voor de kinderen, een gashaard, de tv weggewerkt in een kast. De zitbank, de eetkamertafel en eetkamerstoelen blijven. Ook moet er een plek voor het aquarium komen.

Dit heeft geresulteerd in een tussenwandje tussen de woonkamer en de keuken, die wat meer een afscheiding geeft en de grote ruimte kleiner laat lijken. Door de ramen blijft de lichtinval behouden. Aan de kant van de keuken is een werk/speelplek gecreëerd. Aan de woonkamerkant is een grote wandkast geplaatst, waarin een gashaard zit, de tv weggewerkt achter deurtjes en een plek voor het aquarium.
In de zithoek is een lambrisering rondom de bank toegepast om meer intimiteit te creëren. Een vloerkleed zorgt voor warmte en verbindt de elementen van de zithoek met elkaar.

Momenteel wordt het ontwerp uitgevoerd. Zodra het klaar is, volgen de foto’s van het eindresultaat.