Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | interieurontwerp woonkamer nieuwbouwwoning
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17831
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17831,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

interieurontwerp woonkamer nieuwbouwwoning

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

Voor deze nog nieuw te bouwen woning werd ik gevraagd om een ontwerp te maken voor de woonkamer en keuken: kleur, indeling, verlichting en meubel- en accessoiresvoorstel.

De vloer was al uitgekozen en leverde de basis op voor de rest van het ontwerp.  Na het eerste informatieve gesprek waarin we alle woonwensen en de stijl hebben bepaald, ben ik aan de slag gegaan. Kernwoorden voor dit ontwerp: strak, gezellig met een toefje industrieel.

Deze bewoners waren zich ervan bewust dat het maken van een interieurontwerp veel tijd, geld en stress zou besparen. Het lijkt misschien een grote investering om een ontwerp te laten maken, maar een ontwerpproces geeft je de mogelijkheid goed inzicht te krijgen wat er met je huis kan.  Niet de verkeerde kleuren op de muren. Te grote of juist te kleine meubelen. De aansluiting voor de tv op de verkeerde plek, stopcontacten niet handig geplaatst.  Bovendien geeft het inzicht in de kosten die je kunt verwachten.