De Huyskamer interieurontwerp | Interieurontwerp kinderkamer
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
18013
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18013,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Interieurontwerp kinderkamer

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

De opdrachtgevers willen graag advies over de inrichting van de kamer voor hun 2,5 jarige zoon. Hij gaat over een tijdje naar een groot bed en dan willen ze graag  ook meer een “grote-jongen”-kamer. Grijs/wit en geel vinden ze mooie kleuren. Er komt wollen vloerbedekking in een naturelle kleur. Er moet ook een oplossing komen voor het verduisteren van de kamer. De huidige creme-kleurige gordijnen blijven, maar verduisteren onvoldoende.

De Huyskamer is hiermee aan de slag gegaan en heeft een mooie stoere jongenskamer ontworpen. Hierin is een tipibed geplaatst. Een fijne overgang van het ledikantje naar het grote bed. In dit bed voelt de peuter zich toch nog lekker beschermd. En welk kind wil nog geen tent als bed!! Kamperen in je eigen kamer! Daarnaast is er nog een lekkere speelplek en een kast voor de kleding. De nijntjelamp zorgt voor zacht licht in het donker.