Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | interieuradvies woonkamer/keuken
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17898
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17898,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

interieuradvies woonkamer/keuken

Category
interieuradvies particulieren
Over dit project

De opdrachtgevers willen advies over de indeling van de keuken en de woonkamer. Ook willen ze de muren schilderen en daarvoor een kleuradvies. De meubels worden vervangen en ze willen graag een advies over de indeling. Er is een vurige wens voor een open haard. Het gezin bestaat uit twee volwassenen en 2 kinderen. Er is behoefte aan opbergmogelijkheden voor speelgoed en knutselspullen. Ze vinden de kleur paars erg mooi en zouden die graag terugzien. De huidige laminaatvloer blijft.