Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | profiel
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
17270
page-template-default,page,page-id-17270,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

profiel

Marian Lunsing
PROFIEL

 

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met interieur en het inrichten van huizen. Creativiteit, wonen, dingen mooi maken en het inrichten van huizen lopen als een rode draad door mijn leven. SindsĀ  ik in 2008 gestart ben met De Huyskamer Interieurontwerp & Styling, mag ikĀ  het vak professioneel uitoefenen. En dat doe ik met heel veel plezier! Dagelijks maak ik interieurontwerpen voor allerlei ruimtes in huis of bedrijf. Of u nu alleen een kleuradvies wilt, een indelingsadvies, een verlichtingsadvies of een compleet interieurontwerp: ik kan u helpen. Voor ieder budget is een passend advies.

In mijn adviezen ga ik puur op mijn gevoel af en vind ik het leuk om juist dingen met elkaar te combineren die in eerste instantie niks met elkaar te maken hebben. Hergebruik en duurzaam gebruik van materialen vind ik belangrijk in mijn ontwerpen.

Het is erg leuk en een enorm voorrecht om mensen te helpen om van hun huis een gezellig thuis te maken. Genieten en je fijn voelen in je huis staat voorop in al mijn ontwerpen.

 

 

 

 

Marian Lunsing

 

contact gegevens