Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | Design keuken binnen handbereik
De Huyskamer is een interieurontwerpbureau, dat zowel voor particulieren als bedrijven creatieve interieuroplossingen bedenkt.
interieuradvies,interieurstyling,interieurontwerp Zwolle,interieurstyling,Overijssel,stylist van het oosten,stylist,Marian Lunsing,interieurontwerp,fotostyling, bedrijven, winkelinrichting, 3d visualisaties,Google Sketschup,verlichtingsplan,verlichtingsadvies,kleuradvies,indelingsadvies,vloeradvies,raambekledingsadvies
18063
post-template-default,single,single-post,postid-18063,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Design keuken binnen handbereik

10 sep Design keuken binnen handbereik

De keuken is vaak het hart van het huis en speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Het is steeds vaker de ontmoetingsplaats voor het gezin. Als je er veel tijd doorbrengt, dan wil je ook dat het er sfeervol, gezellig en mooi uitziet. Heb je niet het budget om een designkeuken aan te schaffen? Of wil je je Ikea keuken upgraden? Dat is nu binnen handbereik. Met de fronten van Reform maak je van je Ikea keuken een prachtige designkeuken. Je koopt de basis bij Ikea en bestelt bij Reform prachtige design fronten. Ontworpen door 4 Scandinavische architectenbureaus. Strak, eenvoudig ontwerp, maar heel doeltreffend en anders! Wil je meer informatie? Kijk dan op http://www.reformcph.com.

reform basis keuken

reform keuken basis 2

reform keuken BIG 2

Reform keuken HLA 2

Reform keuken HLA 3

Reform keuken HLA 4

Reform keuken HLA

 

Reform keuken Norm

(foto’s Reform-Design)

Nog geen reacties

Helaas u kunt geen commentaar meer geven.